Het stopt niet in juni!!

 

Bij KLJ stopt het werkjaar niet in juni. Uiteraard hebben we nog een kamp gepland in de zomer, maar daarnaast is er ook nog een sportwerking. Wat houdt dat in? Ontdek het hieronder:

In de maanden juli en augustus stopt het niet bij KLJ. Elke zondag wordt er een sportfeest georganiseerd door een KLJ in de buurt, en daar komen wij allemaal samen om het beste van onszelf te tonen binnen verschillende disciplines: vendelen, wimpelen, dansen, piramide bouwen, touwtrekken en atletiek. In de voormiddag vindt de echte competitie plaats. Elke afdeling toont het beste van zichzelf aan een jury, die punten geeft op de prestatie. In de namiddag vindt de uitreiking van de prijzen plaats en zijn ook bezoekers welkom om te kijken naar de demonstratie van alle disciplines. 

Onze sportwerking start rond april, vanaf dan komen we geregeld samen om te oefenen en er samen het beste van te maken. Het is ook mogelijk om zomerlid te worden bij KLJ Lokeren-Heirbrug. Dit kan vanaf maart, zo kan je deelnemen aan de sportfeesten en kamp, zonder doorheen het jaar lid te zijn van onze KLJ.

In juli en augustus oefenen wij telkens van 20:00 - 22:00 op maandag, woensdag en vrijdag. Op zondag vindt telkens het sportfeest plaats.