Ontdek hier de verschillende leeftijdsgroepen

-12

De -12 is de jongste groep binnen onze KLJ, voor leden van het eerste tot en met  het vijfde leerjaar. De activiteiten voor de -12 gaan altijd door op zondagnamiddag, indien hierop uitzonderingen zijn, worden die steeds meegedeeld. De activiteiten binnen het werkjaar variëren van bosspelen, pleinspelen, dorpsspelen tot leuke zoektochten en uitstapjes. 

Wij gaan ook elk jaar op kamp. Dit is jaar om jaar in tenten en gebouwen. De locatie voor 2022 houden we nog even geheim maar het wordt vast en zeker weer een onvergetelijke ervaring. De -16 leden gaan zeven dagen op kamp, altijd in de maand juli. 

Vanaf 10 jaar, mogen de leden ook deelnemen aan de sportfeesten, die in de zomer elke zondag doorgaan.

Tugro

De oudste groep van onze -16 is de tugro, voor leden van het zesde leerjaar tot en met het derde middelbaar. Ook voor deze groep gaan de activiteiten door op zondagnamiddag. Wij zorgen voor een gevarieerd aanbod aan leuke spelen doorheen het jaar. 

Ook de tugro gaat elk jaar mee op kamp voor een periode van zeven dagen in juli. Wij kijken alvast uit naar het volgende kamp, waar we weer de zotste avonturen zullen beleven en de mooiste herinneringen kunnen maken. 

De leden van de tugro mogen in de zomer ook deelnemen aan de sportfeesten. Dit kan binnen verschillende disciplines: wimpelen, vendelen, tamboer, dansen, piramide bouwen, lopen en zoveel meer. Dit kan elke zondag in de zomervakantie. 

+16

+20

De +16 is de groep voor leden van het vierde middelbaar en ouder. De activiteiten voor deze groep gaan door op vrijdagavond van 20:00 - 23:00. De activiteiten zijn heel gevarieerd, van een gezellige bingo in het lokaal, tot een megatoffe bowling of paintballavond. Aan plezier en vriendschap geen gebrek binnen deze groep. 

Ook de +16 gaat op kamp. Dit gaat door in juli voor een periode van ongeveer 10 dagen, waar het gezellig samen zijn centraal staat. 

De leden van de +16 hebben net als de tugro de kans om mee te doen aan de sportfeesten, elke zondag in de maanden juli en augustus. Dit kan in verschillende disciplines: wimpelen, vendelen, tamboer, dansen, piramide bouwen, lopen, touwtrekken en nog zoveel meer.

De oudste groep van onze KLJ is de +20, voor leden van 20-35 jaar oud. De activiteitenplanning van de +20 wordt in het begin van het werkjaar opgesteld samen met de leden.